Jaanipäevaks Bikiinivormi

juuni 5th, 2013

Category: Artikkel

Jaanipäevaks Bikiinivormi

26862

Buduaar koostöös treeneri ja toitumisspetsialisti Argo Aderiga korraldab eksperimendi, kas nelja nädalaga on võimalik saavutada arvestatav bikiinivorm. Kui oled mõelnud, et rannahooaeg läheneb suurel kiirusel, aga jõulude ajal kogutud paar lisakilo ei taha kuidagi puusa pealt kaduda, siis siin on sinu võimalus.

Alates mai viimasest nädalast algab eksperiment, kus neli naist saavad Argo Aderi käest personaalse toitumis- ja treeningkava. Eelneval kohtumisel treeneriga toimuvad mõõtmised ja testid, et määrata iga naise vajadused. Kus treenida, on iga naise valik, kuid tasuta kuupääse Sparta spordiklubisse on kindlustatud. Treener Argo lubab, et sellest tuleb huvitav kuu, kus saab proovida nii erinevaid jõumasinaid, rühmatreeninguid kui Tai poksi.

Igal nädalal tehakse vahekokkuvõtteid ja fotosid ning kõik buduaarikad saavad usinatele treenijatele kaasa elada.

Mis motivatsiooni sa veel vajad peale seksika bikiinikeha? Marc & André kingib eksperimendis osalejatele kauni komplekti bikiine oma uuest suvisest kollektsioonist.

EKSPERIMENDIS OSALEVAD:

Üliõpilane Kadri (19), professionaalne jumestuskunstnik Eret (27), juulis abielluv Marjana (25) ja kahe lapse ema Erika (34).

Kõigile teistele bikiinivormi tagaajajatele soovime jõudu ja soovitame jälgida buduaar.ee lehel iganädalast eksperimendi kokkuvõtet, kus Argo Ader toob välja oma soovitused ja osaliste arengu koos fotodega. 

TOITUMIS- JA TREENINGKAVA Argo Aderi juures võitsid loosi tahtel Sirly ja Reelika. Võtame teiega ühendust meili teel.

eret(1) photo(6)(3) marjana (1) DSC_7457(1)

Tags: