Argo Ader andis nõu

apr 25th, 2013

Category: Artikkel

Argo Ader andis nõu

Argo Ader jagas jalgpallistaar Diego Forlanile toitumisnõu

Reedel sõprusmängus Eestile kaotanud Uruguay jalgpallikoondis taastus mängust järgmisel hommikul jõusaalis, kus pallureid aitas Sparta jõusaali peatreener Argo Ader.
Ader vestles pikalt Madriidi Atleticos mängiva Diego Forlaniga. Viimane uuris Argolt toitumisnippe ning kõneles, et kodus treenib ta oma isiklikus jõusaalis. «Tundus, et Forlan pöörab erilist tähelepanu rinnalihaste treenimisele, nägin teda tegemas päris huvitavaid harjutusi, mida ma varem polnud näinudki».Argo Aderi sõnul kõneles Forlan, et kodus Madriidis treenib ta omas isiklikus jõusaalis. «Tal tundus olevat Spartas hoopis oma jõusaaliprogramm, natuke erinev teistest,» pani Argo tähele.«Spartas on suurepärane jõusaal ning lai trenažööride valik,» kiitis Diego Forlan nähtut.Treeningu lõppedes jagasid vutistaarid autogramme ning kinkisid Spartale Diego Forlani mängusärgi. «Aitäh, et saime Spartas treenida, hindame seda kõrgelt,» ütles lahkudes Uruguay mänedžer.

Vaata ka videokokkuvõtet Uruguay staaride külaskäigust Spartasse!